2022, it’s a wrap!

Lief dagboek,

Mijn trainingen zitten erop voor dit jaar!

Volgende week nog 2 dagen de verloskundige zijn bij FAM op de triage en dan zit het werk van 2022 er echt op.

Ik ben zo ontzettend dankbaar voor alle trainingen die ik heb mogen geven. Het waren er gewoon 50 dit jaar, echt niet normaal! Ik ben daar zo blij mee en onzettend trots op. Elke training was een feestje om te geven, van Acute Vaardigheden naar Lief lijf en van Van oordeel naar begrip naar al het andere.

Ik heb genoten van alle ontmoetingen; het herzien van oude bekenden, maar ook het kennismaken met al die collega’s die ik nog niet kende. Ik heb echt de leukste klanten, dat vind ik zelf in ieder geval.

Ook de intervisies waren weer super! 64 mooie, open gesprekken van collega’s onder elkaar.
Collega’s die elkaar vragen stelden, steunden, tips gaven en nog zoveel meer. Groepen die door blijven gaan en elkaar volgend jaar ook live gaan ontmoeten, ik kijk daar zo naar uit!

Ik hou echt van mijn werk. Ik geniet ervan om collega’s te zien verbinden met zichzelf, maar ook zeker met elkaar. Die onderzoeken naar wat hen kan helpen vanuit plezier en vertrouwen, met als doel om in goede gezondheid hun mooie vak te kunnen blijven uitoefenen of juist in liefde los te kunnen laten. Er is geen goed of fout in keuzes, het is de kunst om het jouw keuze te mogen laten zijn, inclusief alles wat daarbij komt kijken.
Alles is oké!

Voor nu wens ik iedereen hele fijne feestdagen met je geliefden en ontspannen diensten als het jouw beurt is dit jaar.

Zorg goed voor jezelf en elkaar en in the end: 𝗝𝗨𝗦𝗧 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗧𝗛!

Tot in het nieuwe jaar!

Liefs,
Karien

Previous
Previous

Alles is in beweging, altijd…

Next
Next

Fases van transitie